وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

واکنش اردوغان به شکست تروریست‌ها توسط ارتش سوریه

رئیس جمهور ترکیه همزمان با شکست سنگین تروریست‌ها از ارتش سوریه، با رهبران روسیه و آمریکا گفتگو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 23
کد خبر: ۲۰۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد طی روز‌های آینده با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره تحولات ادلب سوریه گفتگو خواهد کرد.

 

همچنین دفتر ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد اردوغان سه‌شنبه آینده به مسکو سفر می‌کند تا با مقامات روسیه درباره تشدید عملیات نظامی ارتش سوریه در ادلب گفتگو کند.

 

همچنین پیش از این نیز کاخ کرملین از رایزنی تلفنی روسای جمهور روسیه و ترکیه درباره شرایط و تحولات ادلب در سوریه خبر داده بود.

 

براساس این گزارش، ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان در زمینه تلاش‌های مشترک برای حذف تهدید‌های تروریستی که در استان ادلب وجود دارد توافق کرده‌اند. تحرکات ترکیه از زمان حمله ارتش سوریه به یک کاروان نظامی ترکیه در ادلب و محاصره یک پست دیده بانی این کشور در سوریه افزایش یافته است.

 

وزارت دفاع ترکیه حمله هوایی به کاروان کمک‌های نظامی خود به تروریست‌های سوری را محکوم کرده و آن را خلاف توافقات و مذاکرات با روسیه دانست. این در حالی است که کاروان نظامی مذکور که شامل تجهیزات نظامی سنگین می‌شد قرار بود به دست تروریست‌های گروه جبهة‌النصره در خان شیخون در جنوب استان حماه برسد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha